Om oss - Byggmontering i Ålesund

MENY
MENY
Gå til innhold
Om oss
vår bakgrunn, og visjon

Om oss
BYGGMONTERING

Vi tilpasser løsninger etter kundene sine ønsker/behov, og vi leverer alle tjenester innen fagene som tømrerfaget, blikkenslager og våtrom. Vi utfører alle typer entrepriser (general, total, hoved og sideentrepriser).

Vårt fremste kvalitetsstempel er å levere håndverkstjenester til rett tid, rett kvalitet og rett pris. Siden vi er kvalifisert for de fleste oppgaver, har vi god kontroll på gjennomføringen av et byggeprosjekt med henhold til tid, kvalitet og pris. Vi har godkjenninger som blant annet er innen våtrom, mesterbedrift og sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2.

Byggmontering leverer til rett tid og i riktig rekkefølge, noe som gjør oss til en effektiv og seriøse aktør. Det er bare for kunden å sette seg tilbake og la oss koordinere og utføre oppdraget.

Vi samarbeider også med andre entreprenører og tar på oss større jobber, om du ønsker å sette vekk hele jobben og administrasjonen rundt et prosjekt. Vi har gode erfaringer med våre dyktige samarbeidspartnere, og du forholder deg da praktisk sett kun til oss.

Firmaet har høy fagkompetanse, og et godt opparbeidet HMS kontroll system, og vi tar sikkerheten for våre arbeider og på prosjekter generelt på stort alvor.

Vi er godkjent opplæringsbedrift og søker til enhver tid lærlinger i faget, som vi ønsker å hjelpe med vår faglighet, til dyktige og ansvarlige håndverkere.

Vårt mål er å være ett ledende og anerkjent firma innen bygg/våtrom i vårt område. Kvalitet skal være vårt varemerke, og kundenes ønsker og behov står alltid i hovedfokus.


Med vennlig hilsen

Robert Kaas
Daglig leder
Gode referanser
Byggmontering søker hele tiden mot å være en løsningsorientert aktør, med påfølgende rådgivning i samarbeid med oppdragsgiver. Vi er stolte av å ha opparbeidet oss gode refranser via mange varierte oppdrag. Se noen av våre referanser her...
BYGGMONTERING
Telefon: 70 30 43 00
post@stmo.no
Org nr 916 983 247

Copyright: Byggmontering © 2019
Tilbake til innholdet